ART school

Aktuellt

Hej!

År 2020 har varit ett utmanande år för oss alla. Vi går inom kort in i 2021 med starka förhoppningar om att det kommande året blir ett fantastiskt år fyllt av möjligheter.


Under 2020 fick vi inte enbart känna av Covid-19s alla konsekvenser.
Vi förlorade dessutom vår älskade och vördade Amanda Forslund efter en tids kamp mot cancer.
Amanda startade ArtRactive AB 2006 och har enda fram till sin bortgång drivit företaget målmedvetet och framgångsrikt. Sorgen och förlusten är enorm och det är omöjligt att ersätta alla de kunskaper och färdigheter Amanda tillförde såväl oss som alla våra fantastiska elever.

Amanda Forslund
1969 - 2020

Zandra Deverstam


Vi blickar mot 2021 med nya mål i sikte.
ArtRactive AB kommer att drivas vidare av en ny drottning, nämligen Amanda Forslunds dotter Zandra Deverstam.Zandra har varit en viktig nyckelfigur inom ArtRactive sedan 2009 och har utbildat hundratals terapeuter och stylister genom åren både på våra fysiska skolor runt om i Sverige men även genom de fantastiska onlineutbildningar hon skapat i vår skolportal Infinity Of Change.


Vid sin sida kommer Zandra att ha mig, Ztina Wiesner.
Jag är utbildad skönhetsterapeut i grunden och bedrivit egen salongsverksamhet. Utbildad skönhetslärare 2017.
Skapare av Nagelterapeut Onlineutbildningen.Tillsammans kommer vi att styra ArtRactive Beauty School mot nya höjder med fokus på kvalitativa Onlineutbildningar.

 

Ztina Wiesner

Under januari 2021 kommer vi fokusera på att återställa webshoppen till sin forna glans. Många gamla favoriter kommer att komma tillbaka i lager, men även några nya produkter och även några Limited Edition <3
Vi kommer även se över utbudet av våra fantastiska onlineutbildningar som vi är otroligt stolta över. Vi kommer uppdatera vissa kursupplägg för att säkerställa att ingen av våra fantastiska elever hamnar efter i sina studier samt att det skall bli enklare att delta via vårt web-baserade klassrum.

Eftersom vi jobbar så otroligt hårt bakom kulisserna just nu så kommer vi tyvärr fortfarande att ha viss förlängd svars- och leveranstid en kort period, Jag hoppas att ni har överseende med detta under vår omorganisation.
Observera även att vi har ändrat våra kontaktuppgifter!
Ta gärna en koll under fliken "Kontakt" innan du surfar vidare in på webshoppen och kollar in våra nya ColorGel´s ;)

Vi kommer att vara jullediga mellan 23 dec - 3 jan. Beställningar som inkommer under den perioden sänds 5 jan 2021.
Det går utmärkt att maila in frågor till info@artractive.se precis som vanligt, men jag kommer att besvara mail i mån av tid under julledigheten.
Vid akuta ärenden går det bra att ringa/smsá mig på mitt direktnummer.

Vi önskar er alla en magisk jul och ett spännande nytt år!
Med omtanke,
Ztina Wiesner