ART school

Detta är bara några av flera hundra omdömen vi har fått av våra elever
efter våra utbildningar!


Jättebra utbildning! Har lärt mig så mycket. Ni tar fram det bästa ur en. Ni båda är fantastiska! Pedagogiska men ärliga och hjälpsamma! Ni är tydliga i allt ni säger/berättar och så roliga.

Fortsätt som ni gör! <3

/Sara Rosborg 28/2 2016


Helt fantastisk utbildning. Ni är underbara människor. Bra pepp och stöttning. Hög nivå på pedagogiken vilket gör infon lättare att ta in. Inga pekpinnar. BRA!
Amanda är lugn och empatisk med ett "jävlaranamma"
Zandra är enormt duktig pedagog. Behöver en spark i baken för att förstå hur unik och duktig hon är.

/Therese Weston 18/5 2016


Det var jätte grymt, alla lärare var jätte trevliga och när jag kom hit då jag kände mig att jag är hemma så jag är jätte nöjd.

/Marija Brosnaka 28/2 2016

Jag tyckte utbildningen var toppen! Amanda och Zandra är positiva, engagerade och drivna personer som jag inspireras av. Tusen tack båda två för all positiv energi ni gett mig! :)

/Ylva Eriksdotter 22/6 2016


Jätterolig utbildning. Man får personlig kontakt med lärarna (mycket) ALL uppmärksamhet man behöver. Känner att man kan fråga om vad man vill och hur mycket man vill.
Amanda är väldigt glad och trevlig och go som person. Kunnig på det hon gör. Delar gärna med sig av tips, råd och erfaranheter.
Zandra är en glad och go tjej som är lätt att prata med. Öppen och social. Väldigt hjälpsam, delar med sig av tips och råd på ett brasätt. Tålmodig till alla frågor, kan det hon gör och delar med sig av erfaranheter. Är något mindre bra så får man hjälp att och hur man rättar till det.

/Veronica Erlandsson 18/05 2016


Jättebra utbildning! Har lärt mig så mycket på så kort tid. Helt fantastisk utbildning. Amanda är jätte trevlig och snäll. Superduktig på att förklara och lära ut.

/Evelina Nordin 23/4 2016


Utbildningen var jätte rolig. Jag har haft roligt varje dag. Jag fick lära mig allt jag ville lära mig.
Amanda var jättebra och tålmodig. Hon var snäll och rolig och ganska cool.


/Nayomi Ramos 28/2 2016


Bra utbildning eftersom man kan jobba med det på en gång. Amanda är positiv och ger bra feedback. Så hon är proffessionell och bra. Zandra var väldigt tydlig och realistisk vilket jag tycker om.

/Germaine Vicente Da Silva 29/5 2016

Jättebra utbildning! Kanonbra utbildare, pedagogiska och positiva. Intensiv utbildning men mycket lärorik. Vill man så kan man!
Lärarna var positiva och mycket bra på att lära ut!
Det finns ingenting att förbättra i eran utbildning enligt min mening!

/Ninni Rådberg 19/6 2016

Fantastisk utbildning. Intensiva, roliga dagar då man lärde sig mycket! Amanda är glad, öppen, trevlig och otroligt positivt inställd. Jättefint bemötande.
Zandra är otroligt positiv och kunskapsberikad och inspirerande person!

/Emma Andersson 19/6 2016


Toppen utbildning! Lätt att förstå och hänga med. Superkul med så mycket praktiskt arbete.
Amanda är jättebra! Pedagogisk och lugn i sitt lärande. Bra på att förklara och visa så att man förstår.
Zandra är också lugn och pedagogisk precis som Amanda. Duktig på att peppa och ge konstruktiv kritik.

/Angelica Bäckström 18/10 2015

 


Mycket bra utbildning, från start till slut. Amanda är toppen. Man fick fråga om och om igen utan problem. Hjälpte och förklarade helhjärtat.
Zandra är också toppen, hade henne första dagen och jag kände efteråt att jag fick en bra grund för att fortsätta utbildningen.

/Suzan Geries 18/10 2015

 


Jag tyckte att utbildningen var superrolig och lärorik. Det gick väldigt fort men det var bra också. Jag ångrar inte att jag gjorde det.
Amanda är jättegullig och duktig. Bra att hon var noggrann. Kändes verkligen som att hon ville ens bästa och pushade en till framtida planer. Träffade inte Zandra lika mycket men hon var också jättegullig. Inspirernade och lugn och metodisk. Tålamodig och duktig!

/Ellinor Brink 29/7 2015

 


Jag tyckte utbildningen var jättebra och jag har lärt mig jättemycket! 
Amanda är väldigt bra på att förklara och väldigt snäll. Zandra är också väldigt bra på att förklara och visa. Medverkade inte lika mycket som Amanda men det påverkade inte mig på något sätt. Supergullig tjej.

/Elin Engström 29/7 2015


Rolig och personlig utbildning, skönt att det var fokus på de viktigaste sakerna och att man börja praktisera på kunder direkt efter utbildningens slut.
Amanda är super! Tydlig och förklarar väl.
Zandra är ambitiös, noggrann och lämnade inget åt slumpen. Skönt att man kunde fråga vad som helst utan att känna sig korkad.

/Nenette Sivander 

 


Bra utbildning. Har fått grunderna och ser fram emot att vara klar efter självstudier och prov. Bra med få elever så att man får mycket tid med lärarna.
Amanda är tydlig och trevlig. Man känner sig sedd och får mycket hjälp om man behöver. 
Zandra är också trevlig och tydlig. Tycker utbildningen var toppen! :)

/Maria Uppman 31/05 2015

 


Otroligt bra utbildning! Mycket bra med små grupper, så att vi fick otrolig hjälp av lärarna. Amanda är kanon! Mycket feedback och otroligt lätt att lära sig av. Zandra är kanon! Samma positiva och lätt att förstå vid förklaring m.m. Superlärare både två!

/Madeleine Lundh 31/5 2015


Utbildningen var super! Jag är jättenöjd och jag har lärt mig det jag ville lära mig! Tack! :)
Amanda är jätteduktig och mycket kunnig! Hon var noggrann och rättade om det blev fel. Zandra är också jätteduktig! Mycket pedagogisk och lärde ut mycket bra!

Forsätt som ni gör :) Kram!

/Amanda Westlund 12/4 2015

 


Jätterolig utbildning!! Amanda har en fantastisk personlighet. Härligt positiv inställning! Zandra är jättebra, kunde fråga hur många gånger som helt och ändå få bra respons!

/Susanne Rodger 12/4 2015

 


Utbildningen var mycket lärorik och trevlig.Amanda är jättesnäll och lär ut bra, man känner sig välkommen. Zandra är snäll, bra lärare, och mycket trevlig.

/Irene Ekelund 31/5 2015

 


Mycket lärorik utbildning, spännande, verkligen sååååå rolig. Amanda, tack för allt ditt tålamod. 
Super trevliga tjejer. Jag är mycket nöjd med utbildningen. De var inte bara lärare utan vänner. Trevligt att få känna personer som ni! Ni kommer inte slippa mig så lätt, jag hör av mig till nästa utbildning!

/Janet Macias 12/4 2015

 


Jag tyckte att utbildningen var jättebra. Man fick möjlighet att prova allt. Det var ett bra upplägg och det var bra att man fick prova flera varianter.
Jag tycker att båda lärarna var jättebra och dom förklarar på ett sätt som man förstår på och har båda en vilja att lära ut och inte att det ska gå så fort som möjligt. Jag gillar även att dom visar på en elev innan coh inte bara står och pratar (går igenom det muntligt)

/Michelle Davidsson 12/4 2015

 


Super bra utbildning. Tydliga, bra förklaringar och engagerade lärare. Högsta betyg!

/Anne-Sofie Molin 12/4 2015

 


Hur bra utbildning som helst! Har verkligen lärt mig hur mycket som helst! Lärarna var superbra, pedagogiska, lugna och jätteduktiga!

/Louise Lindblom 8/3 2015

 


Utbildningen var väldigt informativ, jag lärde mig mycket. Mycket tid till att öva. Utbildarna var mottagliga för frågor och hjälpte gärna. Överlag riktigt bra och till stor stor hjälp!!
Amanda är jättetrevlig, positiv och inspirernade. Hon motiverar en och visar en att man kan om man vill. Duktig på det hon gör och tydlig med att visa och lära ut på ett pedagogiskt sätt.
Zandra är superduktig och noggrann. Vet vad hon håller på med och är mottaglig för frågor och svarar och hjälper på ett pedagogiskt sätt.

/Parisa Hashem 8/3 2015

 


Jag tycker att utbildningen var kanon! Engagerade lärare som finns där om vi behöver dem men också att de kom och tittade och gav tips. Det var lärorikt och kul. Det som är bra är att det är få elever, på det sättet knyter vi kontakt med varandra och lärarna. Prisvärt helt klart!
Amanda är toppen!! Erfaren, trevlig och pratglad! Uppmuntrar och motiverar eleverna och delar mer än gärna av sig av sina erfarenheter! Hjälpsam!! Helt underbar!
Kan bara säga detsamma om Zandra! Pratglad och trevlig! Väldigt hjälpsam och är ett bra team med sin mamma. Ja helt underbar hon med!! :D

/Maria Glasencnik 8/3 2015